Steagul american REAL – plus alte steaguri S.U.A. pe care le vedeți în mod obișnuit în S.U.A.

by John-Henry Hill, M.D.

… Aici, cu vedere de la ferestrele sale din față în jos, această perspectivă nu prea însuflețitoare, și de aici peste port, se află un edificiu spațios din cărămidă.
Din punctul cel mai înalt al acoperișului său, exact timp de trei ore și jumătate din fiecare dimineață, plutește sau coboară, în briză sau calm, steagul republicii; dar cu cele treisprezece dungi întoarse VERTICAL, în loc de orizontală, indicând astfel că a
civil, și nu un militar, postul guvernului UncleSam este stabilit aici.
Fața sa este ornamentată cu un portic de o jumătate de duzină de stâlpi de lemn, susținând un balcon, sub care un zbor de trepte largi de granit coboară spre stradă Peste intrare planează un exemplar enorm de vultur american, cu aripile întinse, un scut înainte. sânul ei și, dacă îmi amintesc bine, o grămadă de tunete amestecate și săgeți ghimpate în fiecare gheară. Cu infirmitatea obișnuită a temperamentului care caracterizează această pasăre nefericită, ea pare, prin înverșunarea ciocului și a ochiului ei și prin truculența generală a atitudinii ei, să amenințe cu răul comunității inoffensive; și mai ales să-i avertizeze pe toți cetățenii care au grijă de siguranța lor împotriva pătrunderii în spațiile pe care ea le umbrește cu aripile sale. Cu toate acestea, așa cum arată ea, mulți oameni caută chiar în acest moment să se adăpostească sub aripa vulturului federal; imaginându-mi, presupun, că herbosom are toată moliciunea și confortul unei perne din puf.
Dar ea nu are tandrețe nici măcar în cea mai bună dispoziție și, mai devreme sau mai târziu – mai devreme decât târziu – este aptă să-și zboare puieții cu o zgârietură a ghearei, o ciocătură din cioc sau o rană zguduitoare de la săgețile ei ghimpate.

– Nathaniel Hawthorne – The Scarlet Letter

Înainte de 1940, nici un pavilion american, civil sau militar, nu a fluturat în cele patruzeci și opt de state cu excepția setărilor și instalațiilor nefederale.
Doar steaguri de stat au făcut-o.
Din 1935, instituția Securității Sociale și Buck Act din 1940, 4 U.S.C.S. Ch. 4 sec. 104-113, prin manevre legale inteligente, federalii au ocolit în totalitate Constituția SUA și au suprapus jurisdicția teritorială federală asupra statelor suverane, aducându-le sub jurisdicția amiralității/militară a Law Merchant, Codul Comercial Uniform (UCC), legea Creditorilor și Debitorilor.
De atunci, steagul militar al SUA apare lângă sau în locul steagurilor de stat în aproape toate locurile din interiorul statelor. Toate instanțele de stat și chiar și cele municipale îl afișează acum în mod deschis. În ultima jumătate de secol, ei au declarat mai deschis jurisdicția legii militare/amiralității cu adăugarea franjurii de aur la drapel, steagul militar al Comandantului șef al Forțelor Armate.
Așa a fost drumul care ne-a adus sub Legea Drapelului Militar. Acest lucru ar fi trebuit să ridice întrebări serioase de la mulți cetățeni cu mult timp în urmă, dar am fost educați să ascultăm și să credem ceea ce ni se spune, să nu punem întrebări sau să gândim singuri și să căutăm adevărul.

* * *

Data viitoare când intri într-o sală de judecată sau într-o altă clădire guvernamentală din America, observați atent steagul american. În cele mai multe cazuri, steagul va fi așa-numitul steag „Stars-and-Stripes” cu franjuri aurii.
Ce înseamnă această franjuri de aur? Dacă, credeți că marginea de golf cu franjuri este doar un plus decorativ, atunci trebuie să faceți câteva cercetări despre „Legea Drapelului” și dreptul maritim internațional.
În primul rând, adevărul „drapel civil al Statelor Unite ale timpului de pace”
NU este cunoscutul steag „Stars-and-Stripes”, fie cu sau fără franjuri aurii. Adevăratul „U.S.A. Civil Flag of Peacetime” conține stele albastre pe un fundal alb, cu dungi verticale, alternând roșu și alb. Acest steag indică faptul că Legea comună („Legea Țării”) și Constituția rămân în vigoare.

Acesta este steagul oficial REAL al Statelor Unite ale Americii.
Steagul „Old Glory” („Stars & Stripes”) cu care cei mai mulți oameni sunt familiarizați este oficial „Military-Flag of Peacetime” – care, cu dungi ORIZONTALE, îl deosebesc cu ușurință de steagul civil.
„Drapelul militar al timpului de pace” este cel care a zburat deasupra Fort McHenry în timpul bombardamentului său de către marina britanică la începutul Războiului din 1812 și pe care Francis-Scott Key l-a descris în poemul său, despre care s-ar face referire ca „Imnul național American”. „Singurul motiv pentru care Fort McHenry zbura „Old Glory” (în loc de „drapelul civil al timpului de pace”) era că Fort McHenry era, evident, o instalație militară – și, deoarece războiul nu fusese încă declarat oficial, era obligat să arboreze. „Drapelul militar al SUA al timpului de pace”. (Dacă războiul ar fi fost deja declarat oficial de Congres, Fortul ar fi arborat „steagul militar al războiului” al SUA, care are margini de aur adăugate pe trei laturi.)
Abia DUPĂ Al Doilea Război Mondial, poporul american a uitat de U.S.A.
„Drapelul civil al timpului de pace” (mai sus) care obișnuia să arboreze deasupra clădirilor federale nemilitare în timpul păcii. Astăzi oamenii arborează „Military Flag of Peacetime” din SUA („Old Glory” sau „Stars & Stripes”) fără să-și dea seama că arborează steagul GREȘIT – ar trebui să arboreze steagul de deasupra.
Intră în orice sală de judecată din U.S.A. și vezi ce id-ul steagului este afișat. În cele mai multe cazuri, va fi „steagul militar de război” al U.S.A. (cu franjuri de aur), ceea ce înseamnă că curtea vă informează că intrați într-o cute MILITARĂ numită și „Maritime-Admirality Court” în care Constituția USA este suspendată iar judecătorul vă poate refuza un „proces prin jurământ” (la discreția lui)- și, la fel ca și căpitanul unei nave pe mare, el poate emite „Judecăți sumare” de către el însuși – nu este necesară nicio condamnare din partea unui juriu.
Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, majoritatea americanilor erau conștienți de aceste fapte. „Clădirile non-federale dintr-un stat NICIODATĂ nu au arborat un steag american – niciodată! Au arborat NUMAI steagul statului lor. Astfel, în picturile și fotografiile anterioare anului 1940, steagurile de pe toate clădirile non-federale erau doar steaguri de stat; și o clădire a statului NU a zburat NICIODATĂ un ”U.S. steag” de ORICE tip. SINGURII·loc·niosii oameni au văzut vreodată un oficial „U.S. steag” a fost la oficiile poștale din orașele lor – și, deoarece oficiile poștale sunt clădiri civile (nu militare), steagul arborat a fost întotdeauna „Stavilul timpului de pace” oficial al USA (mai sus).
Fiecare copil american obișnuia să învețe aceste fapte la liceu – „până la mijlocul anilor 1940. Americanii de astăzi nu sunt „proști”; ei sunt pur și simplu „ignorenți” pentru că nu au fost niciodată învățați aceste fapte.
În mod ciudat, mulți oameni cred că „Legea Steagurilor” este o relicvă depășită a trecutului. Neadevarat! Într-adevăr, fiecare navă de pe mare trebuie să fie „înregistrată” într-o anumită țară șI trebuie să arboreze steagul acelei țări! Acesta este „dreptul maritim internațional” (alias, „Dreptul comercial” până în ziua de azi. STEAGUL dumneavoastră îi informează pe ceilalți CINE ești și dacă națiunea ta este în prezent în război.
Alți oameni resping „Legea Drapelului” ca neaplicabilă în U.S.A., citând adesea statute care conferă Președintelui (ca „Comandant șef”) puterea de a adăuga franjuri-auriți, ciucuri de aur etc la steagul, la discreția lui. Este adevărat, dar astfel de statute se aplică numai cu „zone federale” aflate sub jurisdicția exclusivă a Congresului. Astfel de statute NU anulează dreptul maritim internațional.
Așadar, data viitoare când faceți recurs în instanță pentru a contesta o „avertizare de viteză” și a cere un „proces de către juriu format din 12 colegi”’, așa cum este garantat de al șaselea amendament, NU fiți surprins dacă judecătorul declară că NU aveți dreptul la un „proces prin juriu” sau chiar afirmă că „Carta drepturilor” NU se aplică în acea instanță! La urma urmei, ați fost „avertizat” de steagul afișat în sala de judecată că veți intra într-o jurisdicție „Maritim-Amiralty”! Că ați ales să ignorați acest avertisment sau că ați ignorat semnificația drapelului nu este „nicio scuză în conformitate cu Legea”.

Steagul militar al Statelor Unite (teritoriale sau insigne) al timpului de pace

În mod tradițional, a fost zburat deasupra clădirilor militare americane în timp de pace și a clădirilor federale din teritorii
(care funcționează conform legii marțiale) . Astfel, în fotografia de mai jos vedem două steaguri afișate în afara unui vamă al SUA din Alaska în 1997. Steagul vamal al SUA de jos (un steag CIVIL al S.U.A. modificat al timpului de pace) înseamnă pentru civilii americani că DREPTURILE garantate de Constituția SUA rămân în vigoare. Steagul de sus (drapelul militar al SUA al timpului de pace) înseamnă străinilor care intră în S.U.A. că aceștia pot fi supuși legii administrative, militare ale timpului de pace, cu protecție limitată sau fără protecție conform Constituției.

Pe mări (oceane și râuri navigabile) legea este foarte diferită: este denumită diferit „Dreptul maritim”, „Legea comerciant”, „Legea amiralității” și „Dreptul comercial” în care NU se aplică dreptul comun și Constituția. Este de natură administrativă, mai degrabă decât judiciară. La începutul și mijlocul anilor 1900, legea comună din America a fost încet înlocuită de legea comercială statutară – de fapt, întregul cod al SUA a fost înlocuit cu Codul comercial uniform (numit UCC), divorțând astfel toată legislația statutară americană de dreptul comun și legând-o. in schimb la Dreptul Maritim-Amiralitat-Comercial in care NU aveti drepturi; numai privilegii acordate de guvern. (De la instituția Securității Sociale din 1935 și Actul Buck din 1940, 4 U.S.C.S. Ch. 4 Sec. 104-113, guvernul federal a ocolit complet Constituția SUA și a suprapus jurisdicția teritorială federală asupra statelor suverane, aducându-le sub amiralitate/ jurisdicția militară a Law Merchant, Codul comercial uniform (UCC), legea creditorilor și a debitorilor.) În conformitate cu legea internațională a drapelului, steagul militar al S.U.A. cu franjuri de aur înseamnă că cineva intră în jurisdicția amiralității maritime echivalentă dreptului militar (legea marțială) în timpul războiului.

Pentru a ilustra implicațiile jurisdicționale semnificate de diferitele agenții, conform dreptului comun, un „proces prin juriu” este un DREPT, iar verdictul juriului este absolut și inal. În conformitate cu dreptul comercial, un „proces cu juriu” (NU un „proces cu juriu”) este un PRIVILEGI, care vă poate – sau nu – să vă fie acordat. Și chiar dacă vi se acordă un proces cu juriu, verdictul juriului este considerat a fi CONSULTANT numai în privința judecătorului – care (precum căpitanul unei nave) poate face orice dorește pentru tine. Încercați doar să obțineți un proces cu juriu pentru a contesta un bilet de trafic !!!! Conform dreptului comun, vi s-ar garanta un proces de către juriu înainte de a putea fi impusă ORICE ine sau sentință. Conform dreptului comercial, NU vi se garantează un proces cu juriu – doar un „proces pe bancă” în fața unui judecător administrativ; NU un judecător care stă într-o adevărată calitate judiciară. Într-adevăr, însuși cuvântul „bancă” este derivat din „BANC”, deoarece în Roma antică și mai târziu în Marea Britanie, bancherii stăteau pe o bancă în spatele unei platforme sau unei mese. Deci, judecătorul, acționând în calitate administrativă, nejudiciară, stă pe „bancă” pentru ca banca să colecteze bani de la tine („debitorul”) pentru corporația guvernamentală („creditorul”). Instanțele comerciale se ocupă doar de comerțul cu creditorii și debitorii! Acest administrator-judecător acționează atât ca judecător, cât și ca juriu, NU pentru a decide dacă dumneavoastră („debitorul”) sunteți vinovat sau nevinovat, ci mai degrabă pentru a lua în considerare CÂT trebuie să plătiți „creditorului” (guvernul ca corporație).
Prin urmare, atunci când „stele și dungi” agul are GOLD-FRINGE, este „U.S. Steagul militar de război” care înseamnă legea marțială sau legea teritorială sau dreptul maritim-amiral/comercial – ceea ce înseamnă că drepturile de drept comun și Constituția S.U.A. sunt SUSPENDATE sau ANULATE. După cum s-a menționat mai sus, în mod tradițional era deținut peste clădirile militare S.U.A. NUMAI în timpul războiului. Astăzi, acest „ag” este văzut acum cel mai frecvent în instanțele din SUA și în gheața POLITICIENILOR !!!!
De aceea, dacă îndrăznești să menționezi drepturile tale Common Law sau Constituționale într-o SALA DE TRIBUNAL, judecătorul îți poate spune să „stai și taci!” Fără să știți dumneavoastră – și poate chiar și avocatul dumneavoastră – vă aflați într-o instanță de război a ADMIRALTĂȚII MILITARE în care NU se aplică Common Law și Constituția! De aceea, puteți fi încarcerat sau întemnițat prin „judecarea sumară” a unui judecător, fără un „proces cu juriu”! Surpriză !!!!! În plus, după cum s-a menționat mai sus, dacă se întâmplă să vi se acorde „privilegiul” unui „proces cu juriu”, acel verdict (fie vinovat sau nevinovat) este doar „consilier” pentru instanță – judecătorul poate guverna cum vrea.
Un „proces cu juriu” și un „proces cu juriu” NU sunt în mod evident aceeași entitate: verdictul „Nevinovat” al primului este obligatoriu pentru acea instanță; „Verdictul” „Nevinovat” al acestuia din urmă NU este obligatoriu pentru acea instanță și este considerat din punct de vedere legal NUMAI o „aviz consultativ” pe care judecătorul o poate accepta sau respinge dintr-un capriciu – adică într-un „proces cu juriu” judecătorul poate găsi un inculpat „vinovat” prin „Hotărâre sumară” chiar dacă juriul l-a găsit „Nevinovat”. Într-un adevărat „proces prin juriu”, dacă judecătorul constată că un verdict „vinovat” ar duce la o eroare judiciară gravă, el are mai multe opțiuni: revocare fără prejudiciu (adică procurorul poate face recurs la acea hotărâre și poate retrage acuzațiile). , solicitând rejudecare); sau concedierea cu prejudiciu (de obicei din cauza unei abateri ale procurorului) pe care procurorul nu poate face apel și inculpatul este liber. Dar într-un adevărat „proces cu juriu” un judecător nu poate NICIODATĂ să anuleze verdictul „Nevinovat” al juriului și să declare inculpatul „Vinovat”; nici un procuror nu poate face NICIODATĂ apel la verdictul „Nevinovat” al juriului.

Așadar, dacă vă aflați vreodată în TRIBUNAL – sau în ORICE altă clădire guvernamentală – și vedeți un stag cu franjuri aurii, ați fost ATENȚIAT!!! În conformitate cu „Legea Drapelului” internațional, steagul militar al SUA cu franjuri aurii vă spune că, dacă decideți să intrați în acea sală de judecată, v-ați „urcat” în mod legal pe o navă maritimă în care se aplică DOAR Legea comercială a Amiralității și că ai fost de acord să RENUNȚI la drepturile tale de drept comun, precum și la toate protecțiile prevăzute de Constituție!!!

NOTĂ: Într-o sală de judecată – chiar dacă a fost văzută doar la televizor – ați observat vreodată Balustrada care separă judecătorul, procurorul și inculpatul de public? Faptul că această balustradă seamănă îndeaproape cu balustrada unei nave cu pânze în stil vechi NU este un accident traversând-o, lași în urmă „legea pământului” și te îmbarci pe o navă care operează în conformitate cu „legea mării” sau comercială. Lege maritimă. Eticheta cu franjuri aurii de lângă banca judecătorului servește drept al doilea avertisment că, în conformitate cu legea internațională a drapelului, sunteți pe cale să treceți în jurisdicția dreptului internațional maritim-amiralității.