Trei Orașe Corporații conduc lumea

Trei Orașe Corporații conduc lumea: City of London, Washington DC și Vatican City
­­
Evenimentele mondiale, dintre care majoritatea sunt „proiectate”, lasă o urmă care duce la arhitecți. În continuare, descoperim că există 3 orașe pe pământ care nu intră sub nicio autoritate națională, au legi separate, nu plătesc taxe, au propria lor forță de poliție și chiar au propriul steag al „independenței”. Aceste 3 orașe controlează economia, atacurile militare și ființele spirituale ale celor aflati la puteri. Cele 3 orașe sunt de fapt corporații și sunt City of London, District of Columbia și Vatican. Împreună controlează politicienii, tribunalele, instituțiile de învățământ, aprovizionarea cu alimente, resursele naturale, politicile externe, economiile, mass-media și fluxul de bani al majorității națiunilor, precum și 80% din întreaga bogăție a lumii. Scopul lor final este de a construi o guvernare totalitară la scară globală, în care oamenii vor fi împărțiți în conducători și conducători după ce au depopulat lumea la numerele pe care doresc să le conducă. Ceea ce trebuie să înțelegem este că lumea nu funcționează conform a ceea ce am fost făcuți să credem. Ne înecăm în dezinformare.
În centrul fiecărui oraș-stat se află monumente uriașe de piatră în formă de falice numite obeliscuri.

 • Obeliscul londonez (aka Cleopatra’s Needle): Situat pe malul râului Tamisa, acest obelisc a fost transportat la Londra și ridicat în 1878 sub domnia reginei Victoria. Obeliscul a stat inițial în orașul egiptean On, sau Heliopolis (Orașul Soarelui). Pământul Cavalerilor Templieri s-a extins până în această zonă a Tamisei, unde templierii aveau propriile docuri. Fiecare parte a obeliscului este înconjurată de un sfinx, mai mult simbolism datând din lumea antică.
 • În D.C., obeliscul este cunoscut sub numele de monumentul de la Washington, a fost dedicat lui George Washington de către frăția secretă a Marii Loji Francmasonice din Districtul Columbia în 1848. Ei au contribuit, de asemenea, cu 22 de pietre memoriale masonice. 250 de loji masonice au finanțat obeliscul monumentului de la Washington, inclusiv ordinea masonică a cavalerilor templieri.
 • Obeliscul Vatican: Situat în Piața Sf. Petru, a fost mutat din Egipt în locația actuală, în 1586. Cercul de pe sol reprezintă vaginul feminin, în timp ce obeliscul în sine este penisul. Acest lucru este cunoscut sub numele de simbolism ocult.

Imperiul Roman predomină prin:

 1. CITY OF LONDON INC
  City of London s-a format când romanii au sosit în Marea Britanie în urmă cu 2000 de ani și au început un post comercial pe râul Tamisa. Exact 1000 de ani mai târziu, William Cuceritorul (regele William al III-lea) a dat statut de suveran orașului londonez în 1694, permițându-le să continue să se bucure de drepturi și privilegii separate atâta timp cât l-au recunoscut ca rege. Cu toate acestea, regii care i-au succedat lui William au decis să construiască o nouă capitală și au numit-o Westminster. Au existat numeroase cazuri în care Regele și primarul orașului s-au confruntat unul cu celălalt.
  Legile adoptate de parlamentul britanic nu se aplică orașului Londra.
  Astăzi, City of London este un oraș de o milă pătrată. Cele 2 Londre au primării separate și aleg primari separati, care colectează taxe separate pentru a finanța poliția separată care aplică legi separate. City of London are propriul steag în timp ce orașul Londra nu are. Primarul City of London are un titlu de lux „Dreptul Onorabil, Lordul Primar al Londrei” și merge cu o trăsură de aur până la Guildhall, în timp ce primarul Londrei poartă un costum și ia un autobuz. Primarul Londrei nu are nicio putere asupra Dreptului Onorabil Lord Primar al Londrei (City of London). Ceea ce este unic este că City of London este o corporație și este mai veche decât Regatul Unit, dar are un reprezentant în Parlamentul Regatului Unit printr-o persoană cunoscută sub numele de „Remembrancer” care este prezentă pentru a proteja „interesele orașului”.

Casele din City of London

 • Rothschild a controlat „Banca Angliei”
 • Lloyds din Londra
 • Bursa de Valori din Londra
 • Toate băncile britanice
 • Sucursalele a 384 de bănci străine
 • 70 de bănci din SUA
 • Monopolurile de ziare și edituri Fleet Streets
 • Sediul masoneriei la nivel mondial
 • Sediul cartelului monetar mondial cunoscut sub numele de „CORONA”
 • City of London este controlat de Banca Angliei, o corporație privată deținută de familia Rothschild după ce Nathan Rothschild a prăbușit bursa engleză în 1812 și a preluat controlul Băncii Angliei.

Regalitatea numește City of London Corporation drept „Firma”, dar este cunoscută sub numele de COROANA (nu reprezintă regalitatea Marii Britanii dar deține simbolurile – Coroana, Sceptrul și Sigiliul – regale). Palatul Buckingham se află în Londra, dar nu în City of London, iar orașul nu face parte din Anglia. Coloniile Britanice au aparținut/aparțin Regalității în timp ce Coloniile Coroanei Britanice (ex. India) au aparținut/aparțin City of London – Coroanei.
City of London controlează direct și indirect toți primarii, consiliile, consiliile regionale, băncile multinaționale și transnaționale, corporațiile, sistemele judiciare (prin Old Bailey, Temple Bar și Curțile Regale de Justiție din Londra), FMI, Banca Mondială , Vatican Bank (prin N. M. Rothschild & Sons Londra, subsidiara italiană Torlonia), Banca Centrală Europeană, Rezerva Federală a Statelor Unite (care este deținută în mod privat și controlată în secret de opt bănci cu acțiuni controlate de britanici), Banca Reglementărilor Internaționale din Elveția (care este de asemenea, controlate de britanici și supraveghează toate băncile de rezervă din lume, inclusiv pe a noastră) și Uniunea Europeană și Organizația Națiunilor Unite. Coroana controlează sistemul financiar global și conduce guvernele tuturor țărilor din Commonwealth, precum și multe națiuni „occidentale” non-Commonwealth (cum ar fi Grecia). Coroana are originea până la Vatican, care este condus de Papa (care deține American Express). În esență, City of London Corporation este „One World Earth Corporation” și deține în mod privat lumea.

 1. Washington DC (Districtul Columbia)
  Washington DC nu face parte din SUA. Districtul Columbia este situat pe 10 mile pătrate de teren. DC are propriul ei steag și propria constituție independentă. Această constituție funcționează sub o lege romană tiranică cunoscută sub numele de Lex Fori. Constituția DC nu are nimic de-a face cu Constituția americană. Actul din 1871 adoptat de Congres a creat o corporație separată cunoscută sub numele de STATELE UNITE și guvern corporativ pentru Districtul Columbia. Astfel, DC acționează ca o corporație prin Act. Steagul Districtului Columbia din Washington are 3 stele roșii (cele 3 stele indicând DC, Vatican City și City of London).
  O privire asupra diferitelor tratate ridică întrebarea dacă SUA rămâne o colonie a coroanei britanice. Baza acestui fapt se întoarce la prima Cartă a Virginiei din 1606, care a acordat Marii Britanii dreptul de a coloniza America și ia dat regelui/reginei britanici să dețină autoritate suverană asupra Americii colonizate și a cetățenilor săi. America colonizată a fost creată după ce a furat America de la indienii nativi. Dacă America a fost colonizată cu supuși britanici, acești oameni sunt supuși ai guvernului britanic.
  Pentru a infirma acest lucru a fost Tratatul din 1783 prin care se declară independența față de Marea Britanie. Cu toate acestea, acest tratat îl identifică pe Regele/Regina Angliei drept Prințul Statelor Unite. (Vă rugăm să consultați www.treatyofparis.com) Conform dicționarului de lege Bouviers în „guvernele monarhice”, un subiect îi datorează loialitate permanentă monarhului, caz în care supușii britanici din America colonizată îi datorau loialitate permanentă monarhului.
  Reversul este aplicabil în conformitate cu legea constituțională, în cazul în care suveranul și legile unui guvern suveran se datorează loialitatea, iar nativii sunt atât subiecți, cât și cetățeni.
  Problema este dacă s-a purtat un război în 1781 și America a devenit învingătoare de ce ar trebui Marea Britanie să semneze un tratat în 1783? Când SUA au câștigat un război, America nu ar trebui să ceară monarhului britanic să cedeze pământ și să se numească prinț al Sfântului Imperiu Roman și al Statelor Unite? Există, de asemenea, problema utilizării termenului „Esquire”, dat fiind că este un titlu de nobilime care arată din nou loialitate față de Regina/Rege și când Benjamin Franklin, John Jay Esquire și John Adams semnează în numele SUA folosesc numele. „Esquire” ridică întrebarea cât de valid este Tratatul din 1783. John Jay a continuat să semneze Tratatul din 1794 dintre Anglia și SUA, ridicând din nou motivul pentru care, la 13 ani după Tratatul de la Paris, SUA trebuie să semneze un tratat cu Anglia dacă SUA sunt cu adevărat „independenți”.

Ceea ce trebuie investigat în continuare este motivul pentru care SUA continuă să plătească impozite către oraș dacă este o națiune liberă?
Tratatul din 1794 semnat între Anglia și SUA a fost negociat de John Jay Esquire, care a negociat Tratatul din 1783. Întrebarea este de ce ar trebui SUA să semneze un tratat cu Anglia la 13 ani după Tratatul de la Paris din 1783 care a declarat SUA independență? De ce ar continua articolul 6 și articolul 12 să impună termeni unei Americi „independente”?
Citirea în continuare a istoriei SUA ar dezvălui ce sa întâmplat cu America când a anulat Carta Primei Bănci Naționale în 1811 și imediat după aceea au sosit 4500 de trupe britanice și au incendiat Casa Albă, ambele Camere ale Congresului, Biroul de Război, Departamentul de Stat al SUA. și Trezoreria și a distrus documentele de ratificare (semnate de 12 state americane) ale Constituției SUA, în care al 13-lea amendament urma să împiedice pe oricine primind un titlu de noblețe sau onoare să servească guvernul SUA. Războiul din 1812 a durat 3 ani, iar Carta Băncii a fost restabilită în 1816 după ratificarea Tratatului de la Gent în 1815. Notă: Al 13-lea amendament care a fost ratificat în 1810 nu mai apare în copiile actuale ale constituției SUA.
În 1913, Rezerva Federală a fost adoptată de Congresul SUA, predând rezervele de aur și argint ale Americii și controlul total al economiei Americii bancherilor Rothschild. Rezerva Federală este un sistem bancar privat care nu aparține Americii sau americanilor.
Putem să ne întrebăm dacă SUA este o țară sau o corporație, iar președintele SUA și oficialii de la Congres lucrează pentru acea corporație și nu pentru poporul american.
Se pare că corporația americană este deținută de aceeași țară care deține Canada, Australia și Noua Zeelandă ai căror lideri o slujesc toți pe Regina în Țara ei Coroană și SUA a fost și rămâne o colonie a coroanei care aparține Imperiului Orașului 3. State – City of London, Vatican City și Washington DC. Președintele SUA nu este altceva decât o imagine de profie pentru bancherii centrali și corporațiile transnaționale – ambele fiind controlate de Înalta Francmasonerie Ecleziastică din orașul Londra, casa sistemului financiar global.

 1. Cetatea Vaticanului
  Vaticanul nu face parte din Italia sau Roma. Vaticanul este ultima rămășiță adevărată a Imperiului Roman. Despre statul Israel se spune că este, de asemenea, un avanpost roman. Averea Vaticanului include investiții cu Rothschild în Marea Britanie, Franța și SUA și, de asemenea, cu corporații petroliere și de arme. Se spune că miliardele Vaticanului sunt în „Banca Angliei” controlată de Rothschild și în Banca Rezervei Federale a SUA. Banii deținuți de Vatican sunt mai mult decât bănci, corporații sau chiar unele guverne și se întreabă de ce bogăția nu este folosită pentru a-i ridica măcar pe săracii creștini atunci când predică despre dăruire?
  Bogăția Vaticanului s-a acumulat de-a lungul secolelor prin impozitarea indulgențelor, unii papi au vândut bilete la rai. Astăzi, ei racoltează suflete în Asia ca obiectiv al mileniului 3.

Împreună, cele 3 orașe au sub aripa lor diverse societăți și grupuri plasate la nivel global cu propriile lor, astfel încât nimeni să nu conteste planul lor global.

Societatea Fabian este o astfel de entitate care, scrisă în 1887, este un amestec de fascism, nazism, marxism și comunism. Nu este greu de imaginat acum că toate aceste „ideologii” ar fi fost, de asemenea, concepute de aceiași oameni. Atunci nu ar trebui să fie surprinzător să descoperim că Societatea Fabian este acreditată cu crearea Chinei comuniste, a fascismului în Italia și Germania și a socialismului la nivel global. Cât de mult au fost păcăliți oamenii și explică, de asemenea, rolul jucat de Societatea Fabian în formularea politicilor pentru Imperiul Britanic decolonizat. Ar însemna, de asemenea, că un număr destul de mare de nativi britanici educați, având în vedere mantaua de a conduce noile națiuni independente, ar fi fost și ei membri ai societății fabiane. De asemenea, se spune că preluarea de către comuniști a Rusiei este opera Societății Britanice Fabian, finanțată de familiile de bănci din City of London.

O privire mai atentă la entități precum Banca Reglementărilor Internaționale (BRI), Fondul Monetar Internațional (FMI), Clubul Romei, Comitetul celor 300, Agenția Centrală de „Informații” (CIA), Consiliul pentru Relații Externe, The Tri- Comisia Laterală, Grupurile Bilderberg, Sistemul „Federal” de Rezervă, Serviciul(e) de venituri interne, Goldman Sachs, Israel și lobby-ul israelian, Vaticanul, orașul Londra, Bruxelles, Națiunile Unite, Mossad-ul israelian și Associated Press (AP) va dezvălui că toți fac parte din Societatea Fabian, care controlează și Uniunea Europeană.
Un citat demn de remarcat este cel al senatorului australian Chris Schacht care a spus în 2001 „Probabil nu știați că noi, fabianii, am preluat CIA, KGB, M15, ASIO (Australian Security Intelligence Organization), FMI, Banca Mondială și multe alte organizații. .”
Din toate acestea ar trebui să ne dăm seama că NIMIC NU SE ÎNTÂMPLĂ IZOLAT. Prin urmare, fiecare eveniment oricât de mic este conceput și orchestrat de o mână de oameni care controlează lumea și ceea ce se întâmplă în lume.
Împreună au fost responsabili pentru

 1. Încălzirea globală/Schimbarea climei – prin crearea unei catastrofe ecologice și câștigarea Premiului Nobel, ei au creat o conștientizare publică pentru un „guvern global” care le oferă dreptul de a lua măsuri asupra guvernelor naționale. Cunoscută sub numele de Agenda 21 a ONU, o privire mai atentă a clauzelor sale va dezvălui modul în care oamenii vor trebui să obțină permisiunea pentru tot ceea ce fac – cu alte cuvinte, este folosit pentru a controla oamenii.
 2. Sistemul bancar federal – Societatea Fabian a creat Federal Reserve Act în 1913, predând economia SUA unui cartel de finanțatori internaționali.
 3. Big Pharma – este responsabil pentru drogarea Lumii a Treia, vaccinarea/eutaniesierea și plandemiile omenirii
 4. Sistemul de administrație locală – promovarea deconcentrației și a noului concept de consilii regionale în încercarea de a crește un sistem generator de venituri. Este în cadrul unui plan general de desființare a guvernelor naționale suverane independente. Marea Britanie este împărțită în 9 regiuni separate ale UE. Britanicii vor fi șocați să descopere că legile UE au prioritate față de legile britanice și, dacă au îndoieli, trebuie să se întrebe de ce regina și premierii britanici au semnat tratate de predare a puterii.
 5. Abolirea drepturilor de proprietate – în 1974, la Conferința Habitat, proprietatea privată a fost identificată ca o amenințare la adresa păcii și egalității mediului. Folosind „ecologismul” ca și truc, căutarea a fost să preia resursele pământului și să le plaseze sub o autoritate centrală (ONU) și să elibereze licențe pentru plată. Cine deține ONU… aceleași familii de bănci. În 1987 a avut loc Congresul Mondial pentru Sălbăticie, organizat de Banca Mondială pentru Conservare a lui Rothschild, care a fost înființată în același an. Banca Mondială va fi probabil înlocuită de Banca Mondială pentru Conservare – scopul este dezintegrarea băncilor naționale, iar activele vor fi, de asemenea, redirecționate către noua bancă, motiv pentru care se urmărește fuzionarea monedelor în 2 sau 3 grupuri monetare majore și înlocuiți-le cu o nouă monedă electronică despre care se spune că se numește „dolarul pământesc”. Se pare că Noua Zeelandă a transferat peste 34% din suprafața sa de teren în zonele patrimoniului ONU și în parcuri de conservare și toate acestea vor fi deținute de aceleași familii de bănci. În 1992, Conferința ONU pentru Mediu și Dezvoltare din Brazilia a fost prezidată de Mihail Gorbaciov, responsabil pentru divizarea Uniunii Sovietice și Maurice Strong, agentul Rothschild din Londra. Tema a fost Agenda 21 care a oferit omului drepturi superioare animalelor, peștilor, plantelor, copacilor și pădurilor.
 6. Legea Patrioților, Legea drepturilor omului, Constituția Uniunii Europene, Parteneriatul pentru securitate și prosperitate sunt toate manipulate pentru a pune puterea în controlul câtorva mâini. Planurile lor sunt puse la cale anual prin Grupul Bilderberg, iar agenții lor conduc numeroase grupuri de reflecție care conduc politica guvernamentală, care sunt finanțate de banksterii care conduc lumea în termeni reali. Astfel, cele 13 familii de bănci care conduc lumea controlează băncile centrale ale lumii care imprimă bani, acordă împrumuturi pe dobândă și explică cum datoria națională nu scade niciodată. Crizele economice, criza petrolului (pur și simplu pentru a crește prețurile), Izvoarele Arabe sunt toate fabricate ca și războaiele. Există o vorbă care spune că toate războaiele și războaiele bancherilor. Pericolul este atunci când vine vorba de alimente, deoarece controlul este plasat sub Monsanto și OMG-uri. Monsanto este aceeași companie care a introdus Agentul Orange, așa că merită să citiți Codex Alimentarius al ONU și pericolele care le împiedică.

John Christian – www.sinhalanet.net