Zodiacul Vesel

Berbecul (23 Martie – 22 Aprilie)
Ai o imaginatie bogata si deseori crezi ca esti urmarit. Incerci sa fi popular si cu multa lume imprejur. Prietenii nu prea dau importanta parerilor tale si de multe ori te evita pentru ca te impaunezii, fiind un laudaros. Esti egoist si lipsit de incredere si in general o nulitate.

Taurul (23 Aprilie – 22 Mai)
Esti practic si persistent. Fiind lipsit de minte, muncesti din greu fara rost. Multi te considera un incapatinat cu cap de bovina. De fapt esti un nimic cu minte de comunist de moda veche.

Gemenii (23 Mai – 22 Iunie)
Esti rapid si inteligent. Esti efeminat si ai tendinta sa fi bisexual. Astepti prea mult pentru prea putin pentru ca esti zgircit. Esti fricos si cu doua fete si nimeni nu se poate baza pe tine.

Racul (23 Iunie – 22 Iulie)
Esti simpatetic si intelegator la problemele altora drept care unii te iau de fraier. Intotdeauna amini lucrurile. Muncesti cu seriozitate si spor insa cind ti-e lumea mai draga, dai inapoi pentru ca esti las.

Leul (23 Iulie – 22 August)
Te consideri un conducator innascut ceea ce-i face pe unii sa rida de tine. Te aprinzi repede si te arunci in foc fara sa judeci. Esti vanitos si nu-ti place sa fi criticat. Esti loial si generos drept care lumea ia avantaj de tine. Iti place sexul dar in dragoste esti ca o gaina beata.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)
Esti o persoana logica si iti displace dezordinea. Esti atit de tipicar incit iti desgusti prietenii. Iti place sa te lauzi. Esti rece si lipsit de emotii, si de multe ori adormi in timp ce faci dragoste.

Balanța (23 Septembrie – 22 Octombrie)
Esti un tip artistic si ai probleme sa te acomodezi cu realitatea pentru ca esti debalansat. Din acelesi motiv nu esti instare sa ai o cariera solida. Ai preferinte sexuale aiurea.

Scorpionul (23 Octombrie – 22 Noiembrie)
Esti cel mai rau dintre toti. In business esti machiavelic si nu se poate avea incredere in tine. Poti ajunge pe cele mai inalte culmi pentru ca esti lipsit de orice scrupule si etica.

Săgetatorul (23 Noiembrie – 22 Decembrie)
Esti un tip optimist si entuziast. Ai tendinta sa te bazezi orbeste pe noroc, deoarece esti lipsit de orice talent. Esti plin de principii si uneori corect pina la timpenie dar nu se poate pune nici o baza in tine.

Capricornul (23 Decembrie – 22 Ianuarie)
Esti conservativ si capos, un tip temator care nu-si asuma nici un risc. Singurul tau talent este muzica. Iti place sa ti coada pe sus precum capra riioasa.

Vărsătorul (23 ianuarie – 22 Februarie)
Ai o minte inventiva si inclinari progresiste dar esti rupt de realitate. In general esti puturos si minti o multime pentru a-ti acoperi defectele. Nu inveti niciodata din greseli, pe care le repeti la nesfirsit pentru ca nu prea te duce capul. Lumea te considera un aiurit.

Peștii (23 Februarie – 22 Martie)
Esti tipul de pionier, incepi multe si nu termini nimic. Incapatinat pina-n pinzele albe, nu renunti la ideile tale nici daca sti ca mori. Nu se poate pune nici o baza pe tine. Esti gata oricind sa sari cu critica si sa-ti etalezi sfaturile pretioase drept care enervezi pe cei din jur.